Gjekmarkaj bëhet nostalgjik dhe poston foto me Bashën, Zogaj: Koha punon për ndryshimin

Kandidati për deputet i Partisë Demokratike në qarkun e Lezhës, Agron Gjekmarkaj bëhet nostalgjik teksa publikon një foto të disa viteve më parë teksa shfaqet përkrah kryetarit të PD Lulzim Basha, analistit Preç Zogaj dhe poetit Pashk Përvathi. “Vite më parë me z.Lulzim Basha përkundruall Lezhës dhe me dy intelektual të shquar lezhjanë. Shkrimtarin z.Preç…

Gjekmarkaj bëhet nostalgjik dhe poston foto me Bashën, Zogaj: Koha punon për ndryshimin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s